luni, 31 ianuarie 2011

Britanicii au inventat benzina artificială. Va fi de două ori mai ieftină - VIDEO

Britanicii ştiu cum să facă să nu mai dea o avere pe combustibil! Au inventat benzina artificială.

Oamenii de ştiinţă spun că revoluţionarul carburant va fi pe bază de hidrogen şi va putea fi folosit fără probleme în locul benzinei obişnuite, la orice tip de maşină.

Citeste tot articolul...

Totul despre Programul Rabla 2011

Programul "Rabla" 2011 va fi relansat in acest an pe data de 15 februarie, dupa declaratiile Ministrul Mediului, Laszlo Borbely. Afla totul despre editia de anul acesta a Rabla 2011

Suma alocata pentru program in acest an este de 722 de milioane de lei (circa 170 de milioane de euro).

Citeste tot articolul...

duminică, 16 ianuarie 2011

Reclamă interzisă Dacia Duster


Citeste tot articolul...

duminică, 9 ianuarie 2011

Cele mai frumoase zece maşini ale lumii

Americanii de la MSN au realizat o listă cu cele mai frumoase maşini ale ultimilor ani.

Audi RS5

Alfa Romeo 8C Spider

Citeste tot articolul...

Poliţă pentru bună purtare

Asigurarea RCA este mai prietenoasă la buzunar pentru un şofer care nu a provocat accidente anul anterior. În caz contrar, sumele cresc în funcţie de numărul de accidente

Poliţa de Răspundere Civilă Auto (RCA) este obligatorie pentru fiecare şofer deoarece asigură terţii prejudiciaţi ca urmare a unui accident produs din vina conducătorului autoturismului asigurat. Nu acelaşi lucru se întîmplă şi cu poliţele CASCO, mult mai scumpe. Pentru a-ţi proteja maşina în toate situaţiile este nevoie de o astfel de asigurare!

La început de an, cei mai mulţi dintre şoferi trebuie să-şi înnoiască poliţele, iar fiecare societate de asigurări încearcă să-şi atragă clienţi prin oferte cît mai avantajoase faţă de concurenţă. Criteriile sînt multiple. Contează vîrsta, vechimea dobîndirii permisului, perioada asigurării, 6 luni sau 12 luni. Se ţine cont chiar şi de modelul maşinii şi cartierul în care locuieşti.

Citeste tot articolul...