duminică, 20 februarie 2011

Ferarri 458 Challenge a fost deja comandat de trei români

Forza Rossa a anunţat astăzi că va dezvălui, în premieră pentru România, noul Ferrari 458 Challenge model 100% de competiţii, luni, 21 februarie, ora 11.00, la showroom-ul Ferrari din Otopeni. Trei români au comandat deja modelul.




Berlinetta este dotată cu motor V8, fiind derivată din modelul de stradă 458 Italia şi este cel de-al cincilea model utilizat de Ferrari în programul său de curse, Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, ce se desfăşoară pe trei continente (Europa, America de Nord şi Asia).

În România, Ferrari 458 Challenge a fost comandat deja de trei clienţi pasionaţi de competiţii. Aceştia vor putea rula la bordul maşinii pe circuitele europene. Pentru această maşină ei au scos din buzunar 250.000 de euro.

“Motorul V8 de 4499 cmc al 458 Challenge rămâne pe aceleaşi coordonate dinamice precum cele ale lui 458 Italia de stradă: putere maximă de 570CP la 9.000 rpm. Totuşi, au fost modificate rapoartele şi calibrarea cutiei de viteze F1 cu dublu ambreiaj pentru a garanta un cuplu mai mare la turaţii joase. 458 Challenge este, de asemenea, echipat cu diferenţialul electronic E-Diff, utilizat deja pe versiunea de stradă, o premieră pentru maşinile Ferrari destinate numai circuitelor”, se arată într-un comunicat al Forza Rossa.


Sursa Related Posts with Thumbnails

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu vor fi publicate insulte sau lipsă de respect pentru cititori. Admin-auto!