miercuri, 16 decembrie 2009

Autostrada Soarelui a fost închisă din cauza poleiului!

Tronsonul Bucureşti - Drajna de pe Autostrada Soarelui a fost închis în această seară din cauza poleiului. Începînd cu ora 19:00, accesul pe tronsonul amintit a fost interzis. Potrivit comisarului Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic, tronsonul a fost închis pentru a se împrăştia material anti-derapant. Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile date de poliţiştii de la Rutieră şi să folosească rutele ocolitoare acolo unde este necesar. Autorităţile nu au comunicat cît timp va dura interdicţia de circulaţie pe A2.



Pe lîngă autostrada A2, o serie de drumuri naţionale şi judeţene sînt blocate. Cele mai mari probleme sînt pe DN2, între localităţile Urziceni şi Buzău. De la ieşirea din Urziceni spre Buzău s-a format o coloană de 5 kilometri din cauza unui accident şi a viscolului.

Traficul rutier pe DN 76 Deva - Oradea este de asemenea blocat, în zona Săliştioara, judeţul Hunedoara, din cauza unui accident în care au fost implicate o autobetonieră şi un utilaj de deszăpezire, iar în urma accidentului o persoană a murit, în timp ce alta a fost grav rănită.

Alte cinci drumuri naţionale din judeţele Ialomiţa, Vrancea şi Brăila au fost închise, marţi seară, din cauza zăpezii şi a viscolului, a anunţat Centrul Infotrafic. În judeţul Ialomiţa au fost închise, de la ora 17.30, drumurile naţionale 2C şi 1D, pe segmentele Amara până la limita cu judeţul Buzău şi Jilavele - Ciorani (Prahova), din cauza zăpezii şi a viscolului, a precizat Centrul Infotrafic.

Potrivit şefului de la Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, autorităţile au decis să închidă complet DN 1D, începând din localitatea prahoveană Albeşti, din cauză că mai multe tiruri au derapat şi s-au răsturnat pe acest drum în judeţul Ialomiţa, iar şoferii care ar fi lăsaţi să-şi continue drumul către Urziceni pe DN 1D ar rămâne oricum blocaţi. Manta a spus că măsura de a închide DN 1D în Prahova a fost luată după ce autorităţile din judeţul Ialomiţa au decis să închidă drumul în dreptul localităţii Jilavele. Pe DN 1D vor fi lăsaţi să circule doar riveranii care nu au alte căi de acces, iar ceilalţi şoferi sunt redirecţionaţi pe DN 1B.

În judeţul Vrancea sunt închise DN 2N Dumbrăveni - Vintileasca, pe segmentul Dumitreşti - Vintileasca şi DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti. De asemenea, a fost închis circulaţiei sectorul Dumitreşti-Jitia de pe DN 2N. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, subinspectorul Cătălina Olteanu, a declarat că pe sectorul de drum Dumitreşti-Jitia stratul de zăpadă are o grosime de 30 de centimetri şi ninge în continuare.

În judeţul Brăila, începând cu ora 17.20 a fost închis DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat, pe segmentul Brăila - Movila Miresii ş Şuţeşti, din cauza viscolului. Şoferii pot merge pe DJ221 Romanu - Gemenele - Râmnicelu - Şuţeşti.

Mediafax

Citeste tot articolul...

Kepler Motors MOTION Hybrid Supercar Revealed





Citeste tot articolul...