marți, 24 martie 2009

Vulca S, alternativa pentru Lamborghini!

Încă un supercar extrem de scump a ajuns pe piaţă, asta în condiţiile în care constructorii de tradiţie supravieţuiesc cu greu crizei economice. În timp ce Lamborghini anunţă că producerea lui Estoque este sub semnul întrebării, micul producător italian Faralli & Mazzanti a lansat un model sport.

Prezentat prima oară la salonulde la Geneva, anul trecut, Vulca S va fi produs în număr limitat, numai 10 modele urmînd a ieşi pe porţile fabrii. Fiind produse manual, maşinile au un preţ destul de piperat, modelul de top costînd aproape 340 000 de euro. Cea mai ieftină variantă va putea fi achiziţionată în schimbul a 280 000 de euro.

Cu un şasiu construit din aluminiu, coupeul 2+2 este dotat cu jante OZ Racing, încălţate cu pneuri Continental. La exterior putem observa faruri LED, un sistem de evacuare quad şi o caroserie în stitlul maşinilor anilor ‘80. La interior, pachetul de bază include un sistem audio sorround, două LCD-uri în partea centrală, scaune sport şi mai multe inserţii de lemn.Related Posts with Thumbnails

2 comentarii:

Anonim | 27 martie 2009, 08:25  

tare masinuta

bebe smen | 29 martie 2009, 17:09  

test

Trimiteți un comentariu

Nu vor fi publicate insulte sau lipsă de respect pentru cititori. Admin-auto!