miercuri, 7 septembrie 2011

Noutatile Honda pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Honda va lansa noul Civic la IAA Frankfurt Motor Show 2011 in septembrie. Marele eveniment va mai gazdui prezentarea noilor EV si EV-Neo, FCX Clarity, precum si a restilizatului Insight.

 Creat exclusiv pentru piata europeana, noul model hatchback va fi oferit exclusiv in varianta cu 5 usi si va concura in segmentul compact, incepand din 2012.

Civic vine cu un design reimprospatat, ce se regaseste in zona blocurilor optice posterioare, unite pentru a functiona ca spoiler. Pana la dezvaluirea oficiala, ne multumim cu un teaser care ii tradeaza posteriorul.


Aproape toate elementele caroseriei au fost redesenate, cu accent pronuntat pe calitatea condusului si a manevrabilitatii, pe emisiile de CO2 si calitatea interiorului – in acelasi timp pastrand spatiul in habitaclu si in portbagaj la un nivel de top in segment, precum si renumita flexibilitate a acestora. Pe langa noul Civic, la Frankfurt va mai face act de prezenta modelul Insight 2012 cu facelift. Standul Honda va fi completat cu modelele CR-Z, CR-V, Jazz si Accord.


Sursa Related Posts with Thumbnails

1 comentarii:

Motorhomes For Sale | 4 mai 2012, 09:06  

I feel envy now!I'm sure it cost too much... If I have budget I will do the same thing and improve it even better.

Trimiteți un comentariu

Nu vor fi publicate insulte sau lipsă de respect pentru cititori. Admin-auto!